Locaties

Onderstaand vind je alle beschikbare locaties om een SM-kamer te huren, maar ook als je een SM-kamer wilt vérhuren ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk de locaties

SM-kamer huren in Den Haag

Een SM-ruimte in Den Haag is snel te huren, vandaag nog! Neem de exclusieve privéclub Casa Cherda aan de dure Bezuidenhoutseweg te Den Haag. Zij hebben het coronajaar goed benut door één van hun grotere kamers compleet om te bouwen tot een volledige ingerichte BDSM-studio waar menig BDSM-kamerexploitant jaloers op kan zijn. Ook hun planning kan zich meten met elke volwassen hotelorganisatie. Bel nu en binnen twee minuten weet je of jij en jouw slavin/slaaf of Meesteres/Meester op de door jouw gewenste dag en uren terechtkunnen! 070 – 389 39 44.

SM-kamer huren in Amsterdam

Amsterdam is qua onroerend goed de duurste stad van Nederland. Dat geldt ook voor kamerverhuur, zeker voor de erotische en 21plus-wereld. Maar niet bij Privéhuis Park118! Duurzaamheid, daar zijn de exploitanten en hun dames van “Park118” bij gebaat. Niet zozeer duurzaamheid wat betreft energie, isolatie of natuurproducten, maar duurzaamheid in de relatie tot het contact met tijdelijke huurders! Ze willen graag dat jij terugkomt!

Park118 ligt binnen “De Ring”, lekker in de buurt van het Olympisch Stadion en twee stadsbussen en één tramlijn stoppen vrijwel voor de deur. Maar… niemand die opmerkt dat jij en jullie naar binnengaan! De voordeur van het privéhuis is niet van de gezinsdeuren van de buren te onderscheiden. Ook hier: bel nu en je weet meteen wanneer de voorpret kan beginnen! 020 – 672 30 22.

SM-kamer huren in Nederland

Onze website heeft goede banden met Femdomblog Klapjes.nl, een van de best geraadpleegde sites in Nederland en Vlaanderen over Meesteressen en locaties waar zij ontvangen. Zou je graag in een andere stad een perfect uitgeruste SM-kamer willen huren? Neem contact met ons op, zeg waar en wanneer je een martelstudio nodig hebt en binnen 24 uur weet je wanneer er in jouw regio iets te regelen valt. En ja, wij krijgen daar commissie van, maar dat geld komt niet van jou! Hun korting aan ons is onze bemiddelingsfee. Qua kosten merk je er niets van en wij nemen geregel uit jouw of jullie handen!

SM-kamer vérhuren?

Heb jij een goed(!) uitgeruste SM-kamer die je wilt VERhuren? Neem direct contact op met Klapjes.nl, zeg wel dat je via ons komt en zij plaatsen GRATIS (!!) een artikeltje op hun goedgelezen blogpagina inclusief een attentiebericht op Twitter: info@klapjes.nl o.v.v. “site SM-kamer huren”. Heb je zelf geen site waar zij naar kunnen verwijzen? Helemaal niet erg! Stuur foto’s van de ruimte en zij maken er wat moois van! En… dat bericht kan jij weer gebruiken voor je eigen promotieacties! Komt nog bij: dat wat zij plaatsen, plaatsen wij natuurlijk ook weer hier. Double exposure dus, voor de prijs van… niets! Content is key; jij, zij en wij brengen het in praktijk.